Waarom is een goede strategie juist nu belangrijk?

 

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, nieuwe technologie zet bestaande markten en de manier van zaken doen volledig op zijn kop. Denk maar eens aan Uber, AirBnB en Bitcoin. De juiste keuzes maken wordt dus erg belangrijk. Met onze pragmatische werkmethode heeft Skiep Management al vele bedrijven geholpen de mogelijkheden van ICT ten volle te benutten. Zo kunt u profiteren van de ervaring die wij bij grote ondernemingen hebben opgedaan.

Om optimaal gebruik van ICT te kunnen maken is het belangrijk deze af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen.

Missie en Visie

Succesvol zakendoen begint met het bepalen van de juiste strategie. Welke missie heeft de onderneming, wat is onze identiteit en waar gaan we voor. De visie geeft aan hoe we onszelf zien in de toekomst.
Vanuit de missie en de visie volgen de bedrijfsdoelstellingen met daaronder de persoonlijke en afdelingsdoelstellingen binnen de organisatie.

Nadat we de missie, visie en bedrijfsdoelstellingen hebben bepaald gaan we aan de hand van het business model canvas bekijken waar we nu staan en welke stappen we moeten nemen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Kennis- en informatiemanagement

Het proces van kennismanagement rust op drie pilaren:

1. mensen
2. (kennis)processen
3. informatie en Communicatie Technologie (ICT).

Informatiemanagement kan gezien worden als een onderdeel van het kennismanagement. Informatiemanagement heeft betrekking op de effici├źnte en systematische controle over het opmaken, ontvangen, onderhoud, gebruik en opschoning van (digitale) documenten en informatie.

 

 

 

Business Model Canvas

 

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op: